יוניקיט הנדסה מתכננת, מייצרת ומתקינה פרגולות מאלומיניום ומערכות הצללה מתקדמות ליישומים פרטיים ומסחריים.
השארת פרטים
פרגולה תלויה היא בעצם פרגולה מרחפת, על ידי מוטות תלייה שמחוברים בחלק העליון של הפרגולה ויוצרים הצללה ללא עמודים וללא הסתרה של הנוף. המראה האלגנטי של פרגולת אלומיניום תלויה מתאפשר בהתאם לתנאי שטח ושיקולים הנדסיים כמו משקל המערכת, גודל ועוד
פרגולה מאלומיניום המתבססת על מסגרת אלומיניום ועמודים מאלומיניום. היתרון של פרגולות קבועות הוא שניתן להתקין אותן כמעט בכל מקום ותנאי שטח. יתרון נוסף של סוג זה הוא כי ניתן לעצב אותן מרבית סוגי הקירוי והפרופילים, מאווררים, ציוד חשמלי כזה או אחר, נדנדות ועוד
פרגולה מאלומיניום דמוי עץ מקנה את הטבעיות הרצויה מפרגולות עץ ומשלבת בין האלומיניום הטוב למראה הכפרי של העץ. החמימות של העץ לקו הנקי של פרגולות האלומיניום
פרגולה חשמלית מתכווננת מאפשרת שליטה על זווית הרפפות בגג הפרגולה, מה שמשפיע על אחוזי ההצללה וחדירת קרני השמש וקרינת UV. הפרגולות החשמליות נותנות מענה למחפשים מוצרי הצללה משודרגים
פרגולה המאפשרת פתיחה וסגירה ברמת 99.9% של מערך ההצללה. היתרון של פרגולה נאספת הוא מראה יוקרתי ואסתטי עם זאת, גג הPVC מאבד מתכונותיו במהלך השנים כתוצאה מהשמש הישראלית
האמת היא, שלא חסרים יצרני פרגולות.
אך מאות לקוחות בשנה מעידים כי תהליך התכנון המשותף עם אנשי השטח שלנו, היה מועיל והביא לתוצאה מדויקת יותר.
העבודה מול הצוות הקשוב שלנו, היחס האישי והמענה המהיר, גרמו לכל חווית הזמנת הפרגולה להיות נעימה ונוחה.
נסו אותנו ותיהנו בעצמכם!
פרגולות אלומיניום מחיר: החל מ 490 שח להתקנה עצמית לפני מעמ לא כולל התקנה, ייצור או חיתוך. לבירור מחיר מדויק לפרגולה שלך לחצו לחיוג:
עד 45 ימי עסקים , משתדלים לפני !
עד יציאה של 3.70 ללא חיזוק השלד, מפתח בגודל מעבר לכך ידרוש ביצוע חיזוקים.
החתך משתנה לפי היכולת ההנדסית של הפרגולה ותלוי בתקציב ההשקעה המתוכנן
כן אך במקרים מסוימים ייתכן ויידרשו התאמות לצורך חיזוק מפרט הנשיאה
מכרמיאל ועד באר שבע, פרגולות קיטים להרכבה עצמית ניתן לשלוח לכל האזורים.
ניתן להזמין פרגולות או גדרות ושערים כולל התקנה מקצועית שלנו המבוצעת על ידי צוותי ההתקנה הקבועים והמקצועיים שלנו. הבחירה בין התקנה עצמית להתקנה שלנו תלויה בכם.
ניתן להזמין כל סוג פרגולה בה אתם מעוניינים, עם זאת, סוג הפרגולה תלוי בתנאי השטח ומה שניתן להתאים בשטח המיועד והיכולת ההנדסית של הפרגולה.
ניתן להזמין מודד מטעמנו בעלות של 250 שח , כאשר אנו מקזזים את עלות המדידה ממחיר הפרגולה / גדר במידה והזמנתם את הפרגולה או הגדר אצלנו .
כל הגוונים לצביעת פרגולות גדרות ושערי אלומיניום זמינים, בעת ההזמנה, ייתכנו גוונים מסוימים הדורשים הזמנה מיוחדת אשר לוקחת זמן יצור ארוך יותר. התעדכנו עמנו בעת ההזמנה.
הסנטף הוא לוח פלסטיק פוליקרבונט יצוק חזק ועמיד ביותר. מיועד לקירוי בשימוש בשלל אפליקציות. גגונים, מבנים ציבוריים, פרגולות ועוד.. יתרונותיו המרכזיים של סנטף הם: עמידות גבוהה – כמעט בלתי שביר, עמיד בכל תנאי מזג אויר, עמיד בטווח טמפרטורות רחב, חסימה מלאה של קרינת UV, קליל, עומד בתקן אש ובטיחות, מגיע עם אחריות ,קל להתקנה. אלמנט סנטף יכול להגיע במספר דגמים, העיקריים והמומלצים לשימוש בפרגולות הם: סנטף “רגיל” שמחירו מתחיל ב 42 ש”ח למ”ר, סנטף BH פריזמטי המתחיל 106 ש”ח למ”ר, סנטף רפפות להעברת אור טבעי דרך פתרון ההצללה ועוד סוגים לשימוש בפתחי תאורה, חממות ועוד שימושים.
זהו לוח סנטף פרמיום למי שמבקש סנטף פריזמטי המיועד להחזיק שנים ארוכות. בשל העובי ודוגמאת פני השטח המחקה עיצוב של כוורת, לוח סנטף BH עמיד ביותר בפני פגעי מזג אוויר, על גבי גג פרגולה מאלומיניום, נוצר מוצר עמיד ואיתן. פיזור האור בסנטף מהסוג הזה הוא גבוהה ביותר וכמעט ואין חסימת אור ובנוסף, ניתן להשיגו בצבעי מיוחדים בעלי תכונות סולריות ייחודיות.
יוניקיט מספקת פרגולה חשמלית מאלומיניום המעוצבת ברמה גבוהה ובעיצוב מודרני הכולל מרז פנימי בתוך העמוד, סוג של מרזב נסתר היוצר מוצר הצללה אידיאלי לגשם.
פרופיל אלומיניום חזק עם רפפות אלומיניום להצללה, מציעות את העמידות הטובה ביותר במזג אוויר קיצוני וגשום. נקודות החוזק של האלומיניום הופכות את פתרונות ההצללה החשמליים למושלמים להגנה מפני השמש והגשם.
את שלבי הפרגולה ניתן לכוון בעזרת שלט והמנגנון החשמלי מופעל על יד מתח נמוך של 24 V, הפרגולות החשמליות שלנו בטיחותיות גם נגד התחשמלות.
מנגנון החשמל חבוי במערכת ובלתי נראה לעין.